Djurslands vandreguide er en hjemmeside der giver et let overblik over vandrestier, shelters, vandposter og toiletter på Djursland, og derved kan man forberede sig på en evt. vandretur på en eller flere dage.

Der er oprettet kort med ruter der er inddelt i længder, lige som toiletter, vandposter og overnatningssteder har deres eget kort.
Den enkelte rute har også site eget kort, hvortil der er kan vises vandposter, overnatningssteder og toiletter, der ligger på ruten eller tæt derved, så der kan overnattes under vejs og drikkevand kan tankes.


Siden er oprette af undertegnede Morten Mortensen som også er Admin på Facebookgruppen Djurslands vandregruppe | Facebook , og derved en udspringer af den gruppe.


Ud over at finde information om vandrestier på Djurslands, arrangeres der også vandretur primært på Djursland hvor det er gratis at deltage.
Til gengæld, vil jeg før hver tur på dagen opfordre til at man doner et selvvalgt beløb som støtte til enten Den Danske Naturfond  eller Danmarks naturfredningsforening.
Der er intet krav om at støtte disse foreningen ved deltagelse, men da den dansk natur har det svært håber jeg på støtten og gerne med et beløb på 25,- pr. deltager pr. dag.

Man vil aldrig blive spurgt om man har støtte eller med hvor meget. da det alene er op til en selv.

Hvis man vælger at støtte, må der i kommentaren gerne skrives Djurslands vandreguide, for så vil jeg ca. en gang om året kontakte disse organisationer og få et samlet overblik over hvad der er doneret i forbindelse med vores vandreture.

Det vil så blive slået op på siden her.